1

Onderwerp: [FEEDBACK] Cakepops

Vorig jaar kreeg ik een cakepopmachine voor mijn verjaardag en ik heb er al veel plezier aan gehad! Ik vind het erg leuk om te doen en het resultaat mag er best zijn!

Cakepops voor een collega van me, thema was lente.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-M8RHTQTE-D.jpg

Cakepops voor mijn nichtjes, ze waren jarig en wilden graag véél roze!

http://www.mijnalbum.nl/Foto-UHJKZJQL-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-COJKSH4A-D.jpg

En deze had ik voor nieuwjaar gemaakt, als afsluiter van het diner (met een scheutje champagne in het cakepopdeeg).

http://www.mijnalbum.nl/Foto-UUFM8HLY-D.jpg

Met dank aan mijn lieve schat die mijn cakepopstandaards maakt!

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Vooral die lente zijn super !

I never met a calorie I didn't like....

3

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Geweldig leuk allemaal !!!  :Y

Je hebt in ieder geval erg goed gebruik gemaakt van je cakepop-maker :)

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

4

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Ziet er prachtig uit

5

Re: [FEEDBACK] Cakepops

heel leuk en mooi hoor

6

Re: [FEEDBACK] Cakepops

waw, mooie creaties.  Welke melts gebruik jij?

7

Re: [FEEDBACK] Cakepops

leuk hoor

8

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Mooie cake pops en fijn zo'n cakepopstandaardmaker  :P

9

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Zien er leuk uit!

10

Re: [FEEDBACK] Cakepops

super vrolijk, vooral de eerste zien er erg leuk en lekker uit  :thumb:

11

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Ik gebruik de Wilton Candy Melts en ik verdun ze met wat arachideolie. Gaat prima dan. Zonder olie krijg ik ze niet lopend genoeg. Sinds kort heb ik de Tasty Melts van de AVEVE (ze hadden eerste de Wilton candy melts maar toen plots niet meer) maar die vind ik echt helemaal niks! Die zijn veel lopender als ik ze smelt dus het duurt eeuwen voor ze een beetje stollen op je cakepop en als ze dan eindelijk stollen dan gebeurd het ook pats boem! Dus eerst kan je er helemaal geen versiering in stoppen omdat het er dan af glijdt en dan zijn ze plots hard en kan je ze ook niet meer versieren, er zijn echt maar een paar seconden waarin ze ok zijn om te versieren. Heel irritant. En de smaak vind ik ook maar niks.
Weet iemand of het ook mogelijk is om gewoon witte chocolade te gebruiken?

Als iemand interesse in de standaards heeft, geef maar een seintje!

12

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Hartstikke leuk!

Groetjes, Petra
Sinds kort ook een website: http://www.prettaart.webklik.nl

13

Re: [FEEDBACK] Cakepops

katti schreef:

Ik gebruik de Wilton Candy Melts en ik verdun ze met wat arachideolie. Gaat prima dan. Zonder olie krijg ik ze niet lopend genoeg. Sinds kort heb ik de Tasty Melts van de AVEVE (ze hadden eerste de Wilton candy melts maar toen plots niet meer) maar die vind ik echt helemaal niks! Die zijn veel lopender als ik ze smelt dus het duurt eeuwen voor ze een beetje stollen op je cakepop en als ze dan eindelijk stollen dan gebeurd het ook pats boem! Dus eerst kan je er helemaal geen versiering in stoppen omdat het er dan af glijdt en dan zijn ze plots hard en kan je ze ook niet meer versieren, er zijn echt maar een paar seconden waarin ze ok zijn om te versieren. Heel irritant. En de smaak vind ik ook maar niks.
Weet iemand of het ook mogelijk is om gewoon witte chocolade te gebruiken?

Als iemand interesse in de standaards heeft, geef maar een seintje!


Ik gebruik de witte chocolade van Callebaut en dat werkt ook goed en lekker  :Y

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

14

Re: [FEEDBACK] Cakepops

ik kan je geen feedback geven
ze zijn veel beter als de mijne [1 x gedaan en daarna nooit meer ]overal zat de chocoladen

15

Re: [FEEDBACK] Cakepops

Ondertussen heb ik speculooscakepops gemaakt (met hetzelfde deeg als voor hasseltse speculoos, daar bolletjes van rollen en in de cakepopmaker bakken) en die heb ik gewoon in pure callebaut chocolade gedompeld. Perfect resultaat en heeeeerlijk!