1

Onderwerp: Wit fondant over ganache

Hoi allemaal!

Ik heb ooit eens geprobeerd om een taart af te smeren met ganache, maar dat was tonen niet zo'n succes.. Ik heb toen de magnetron methode gebruikt en wil nu graag de panmethode gebruiken. Maar nou vroeg ik me af.. Wanneer je en taart afsmeert met pure ganache en bekleed met wit fondant, schijnt dit dan niet heel erg door?
Alvast bedankt voor de antwoorden!

Groetjes

2

Re: Wit fondant over ganache

Dan zou ik of witte ganache gebruiken of dikker bekleden.

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

Re: Wit fondant over ganache

Ja daar zat ik ook aan te denken, maar ik houd zelf niet zo van witte chocolade.. Maar dikker bekleden zou inderdaad ook kunnen.. Ganache wordt sowieso altijd hard toch? Wat ik me ook afvroeg, scheurt fondant niet sneller, omdat de ganache hard is?

Re: Wit fondant over ganache

ik smeer altijd af met pure ganache..

sorry voor crappy foto..

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/581387_294893807258104_1029510261_n.jpg

zie jij de ganache erdoorheen?

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

Re: Wit fondant over ganache

pennyroyaltea schreef:

ik smeer altijd af met pure ganache..

sorry voor crappy foto..

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/581387_294893807258104_1029510261_n.jpg

zie jij de ganache erdoorheen?

Jeej dat is fijn om te zien! Bedankt, dat wordt dus gewoon pure ganache!