Dank jullie wel allemaal voor de leuke reacties!
Ik heb voor het snijden van de spiraal de volgende how to gevolgd:
http://cakecentral.com/tutorial/how-to- … piral-cake
Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, maar halverwege was ik bijna in staat om de boel weg te kieperen. Ik gebruikte taarten in 2 maten om tot een mooie berg te komen. Ik heb bij de taarten eerst de happen eruit gesneden en toen pas de taart normaal in lagen gesneden en gevuld. Dat ging heeeeeeeel lastig
! Maar pas in model snijden met een gevulde taart leek me nog lastiger
Eigenlijk kan dit ook niet /nauwelijks met gevulde biscuit, maar moet je ongevulde cake gebruiken. Dat is veel minder kruimelig en breekbaar.
Met flink wat plamuurskills met lekkere botercreme kwam het toch nog goed
!
En versierd, opgeleukt en met een blije familie voor je neus is het leed dan snel geleden

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"