1

Onderwerp: Hemelse modder

Hallo allemaal,

Even een vraagje!
Heb gisteren hemelse modder gemaakt met melkchocolade!
Nou vind ik m niet echt stijf! Bij t toevoegen van de chocolade bij t eigeel werd t een soort plakkerig goedje!
Toch doorgegaan en een nacht op laten stijven!
Kan ik de taart evengoed vullen hiermee??

Help help hahahahah
Groetjes

2

Re: Hemelse modder

Een iets te dunne vulling kun je binnenboord houden met een dijkje van botercreme.
Of wellicht toch proberen dikker maken. Ik weet niet precies hoe je het maakt, maar amerikaanse botercreme kun je dikker maken door flink wat suikerbakkerspoeder toe te voegen. Past dat bij je recept?

Tieneke

3

Re: Hemelse modder

Ja zat ook al te denken aan een dijkje!!! Hij is gewoon niet zo luchtig als chocolade mousse moet zijn! Baal als een stekker!
Bedankt voor je antwoord

4

Re: Hemelse modder

Heb m gevuld met de modder en Zwitserse room!
Hopen dat t toch gaat smaken!
T is echt een beetje een natte zooi die modder  :s

5

Re: Hemelse modder

Ach, dat heft de biscuit hopelijk wel op. Ik hoop dat hij lekker zal zal zijn.

Tien