1

Onderwerp: Monchou ipv Mascarpone door slagroom

Hallo dames/heren,

Ben van plan morgen de aangevette slagroom te maken. In de winkel mn boodschappenbriefje vergeten en ipv Mascarpone (zoals in recept staat) Monchou gekocht!  :grr:

Is er iemand die weet of ik dit kan gebruiken? Of moet ik morgen toch echt nog even weer langs de winkel?

Het is de bedoeling om stevige slagroom te krijgen waarmee ik mooie toeven kan gaan spuiten, die ook stevig blijven staan.

Bedankt alvast!
:D

Taart!!

2

Re: Monchou ipv Mascarpone door slagroom

Ik weet het niet of het kan. Zou wel kunnen denk ik,maar dan heb je denk ik meer het idee van monchou taart dan van slagroom. Monchou heeft een (iets zurig ) smaakje, terwijl mascarpone net als slagroom eigenlijk smakeloos(neutraal) smaakt

3

Re: Monchou ipv Mascarpone door slagroom

Monchou is lang niet zo stevig als mascarpone.
Maar, je kunt met monchou door je slagroom zeker ook mooie toeven spuiten! Zakt alleen wel wat sneller in, heb ik altijd het idee...

http://www.cupcake-lien.nl/wp-content/gallery/feestdagen/34-kayleigh-20-jaar.jpg

Trotse mama van een mooie zoon - 24 oktober 2012
én dochter - 21 januari 2014

4

Re: Monchou ipv Mascarpone door slagroom

Heel erg bedankt! Toch even mascarpone halen dan    :Y

Taart!!