1

Onderwerp: Cake Smash

Ik heb nu 3 x een Giant Cupcake mogen maken voor een Cake Smash fotoshoot.
In zo'n fotoahoot is het natuurlijk het leukste als kindjes zo vies mogelijk worden   :thumb:

De cupcake's decoreer ik altijd met botercreme toeven maar, volgens de fotograaf worden de kindjes niet echt vies. De botercreme toeven blijven altijd wat hard en niet echt smeerbaar.

Iemand ideeen wat ik dan als 'smeersel' kan gebruiken?
Of een idee hoe d botercreme zachter kan worden?

De toeven zijn vaak wel gekleurd met kleurstof, dus van choco ganache kan bijvoorbeeld al niet denk ik ..

Alvast bedankt voor het meedenken!

Taart!!

2

Re: Cake Smash

Ik zou dan aangevette slagroom gebruiken om toeven te spuiten.
Dat kun je ook kleuren.
Als je zorgt dat de taart tot aan de shoot goed gekoeld blijft moet dat goed gaan.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart