Onderwerp: Marsepein op creamcheese...
Ik wil mijn taart gaan afsmeren met een creamcheese, kan ik de taart dan bekleden met marsepein of gaat er dan iets mis. Lees wel eens iets over het smelten of slap en soppig worden van fondant of marsepein.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein op creamcheese...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil mijn taart gaan afsmeren met een creamcheese, kan ik de taart dan bekleden met marsepein of gaat er dan iets mis. Lees wel eens iets over het smelten of slap en soppig worden van fondant of marsepein.
het lijkt me dat het wel kan, maar weet dat niet zeker
iemand moet het uitproberen (en dan graag laten weten he het ging ).
Ik zou, voor de zekerheid de creamcheese mengen met een mix voor botercreme,
De mix houdt evt. Vocht beter vast.
Ik doe het vaak...helemaal geen problemen ermee.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein op creamcheese...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.