Onderwerp: Recept voor Royal Icing
Dit is mijn video voor het recept voor royal icing.
wat vinden jullie er van?
alvast bedankt!
Instagram: TheCookieStudioNL Facebook
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » Recept voor Royal Icing
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Dit is mijn video voor het recept voor royal icing.
wat vinden jullie er van?
alvast bedankt!
Erg duidelijk en wat handig dat rollen in plasticfolie en dan in de spuitzak. Dank je!
Erg duidelijk en wat handig dat rollen in plasticfolie en dan in de spuitzak. Dank je!
Bedankt voor je reactie!
Hopelijk heb je er wat aan
leuk filmpje...duidelijk en makkelijk dat je spuitzak zelf niet vies wordt
Ook ideaal voor boter crème!! Want dan krijg ik nooit me zak schoon en vet vrij.
Ik zie in je filmpje dat je de draadgarde gebruikt. Gaat dat goed? Of is het misschien beter toch de k_ klopper te gebruiken. Wil liever niet dat mijn mixer het loodje legt.
Ik zie in je filmpje dat je de draadgarde gebruikt. Gaat dat goed? Of is het misschien beter toch de k_ klopper te gebruiken. Wil liever niet dat mijn mixer het loodje legt.
Ik gebruik altijd mijn garde voor Royal icing te maken nog nooit problemen gehad, en heb al aardig wat icing gemaakt.
Maar er wel altijd blij blijven en na 8 min elke 30 sec checken tot je het zelf dik genoeg vind.
Mooi filmpje. Is de dikte van de royal icing goed genoeg om te spuiten dat het blijft staan zegmaar? of hoe kun je deze aanpassen?
p.s. je spullen moooii!
Mooi filmpje. Is de dikte van de royal icing goed genoeg om te spuiten dat het blijft staan zegmaar? of hoe kun je deze aanpassen?
p.s. je spullen moooii!
Bedankt!!
Vroeger maakt ik 2 diktes, om uit te lijnen en 1 vloeibare, nu gebruik ik 1 type om me koekjes te bedekken.
De dikte is meer oefenen, sommige zeggen dat je een mesje er door heen moet trekken en als hij dan dicht valt de icing rond 15 a 20 seconden dan zit je goed.
Zo doe ik dat niet ik doe het voor al op gevoel, zo als je misschien in filmpje zag ik laat het van me lepel vallen en schut met me bakje en dan kan ik al zien wat genoeg is maar dat is wel even oefenen.
Tevens als ik echt dikke icing wil maken zodat je er mee kan spuiten en dat het echt blijft staan, dan gebruik ik de icing dat ik uit de kom haal en niet verdunt heb, misschien soms alleen een halve theelepel water maar ook echt meer niet.
De diktes kan je vergelijken met;
Vloeibaar, saus achtige
Middel, tandpasta achtig
Dik, chocoladepasta / botercreme
Hopelijk snap je een beetje wat ik bedoel, dit is eigenlijk ook het
Moeilijkste en belangrijkste gedeelte!
Veel plezier!!
Hallo,
ben pas nieuw en ben nog een leek in het bakwereldje.Maar wat bedoelen ze met merengue powder.Ik dacht dat ze met eiwit royal icing maakte.Klinkt mischien een stomme vraag,maar ik stel ze toch maar
Groetjes
Hallo,
ben pas nieuw en ben nog een leek in het bakwereldje.Maar wat bedoelen ze met merengue powder.Ik dacht dat ze met eiwit royal icing maakte.Klinkt mischien een stomme vraag,maar ik stel ze toch maar
Groetjes
Hoi Mecky,
Ik bedoel gewoon Merengue poeder, dat is een soort eiwit poeder.
Eiwit poeder is wat de naam al zegt gedroogde eiwitten.
Merengue poeder zit meer in dan alleen eiwit, en het wordt crème kleurig ipv geel, dat gebeurt als je eiwit poeder gebruikt.
In merengue poeder zit onder andere:
Ingrediënten: maïszetmeel (afkomstig van genetisch gemodificeerd maïs), eiwit, suiker, emulgator: Arabisch gom (E414), stabilisatoren: calciumsulfaat (E516), citroenzuur (E330), voedingszuur: natrium kalium tartraat (E337), antiklontermiddel.: siliciumdioxide (E551), kunstmatige aroma's.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » Recept voor Royal Icing
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.