1

Onderwerp: Bonbonbloc vulling

Ik ga morgen de taarten voor mijn dochtertjes verjaardag maken en wilde eentje vullen met bonbonbloc wat tussen de recepten tegen kwam, alleen ben ik net naar de winkel geweest en ze hadden geen puur meer, heb nu melk-praline meegenomen  maar in het recept stond specifiek puur vermeld heeft dat een reden of kan het ook met melk?

2

Re: Bonbonbloc vulling

Ik denk dat dat wel kan,hoor.
Vaak word bij het bakken puur gebruikt, omdat het anders te zoet word.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

3

Re: Bonbonbloc vulling

OK, bedankt voor de reactie dan ga ik het morgen gewoon proberen

4

Re: Bonbonbloc vulling

Ik hen heb de vorige keer ook melk gebruikt omdat de puur was uitverkocht. Gaat prima...is idd wel wat zoeter maar heul lekker! :Y

Live as if you were to die tomorrow
Learn as if you were to live forever! -Ghandi-

5

Re: Bonbonbloc vulling

Ik maak dit regelmatig met melk of zelfs de witte variant, is geen enkel probleem.

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

6

Re: Bonbonbloc vulling

ik gebruik eigenlijk altijd de witte praliné en krijg niets dan dolenthousiaste reacties  :Y  :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

7

Re: Bonbonbloc vulling

Kan je deze vulling ook buiten de koeling bewaren of niet?

8

Re: Bonbonbloc vulling

Liever niet, je werkt natuurlijk met slagroom....

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

9

Re: Bonbonbloc vulling

niet liever niet :nooo , gewoon nee, helemaal niet buiten de koelkast :nooo


je krijgt misschien iets dergelijks door gesmolten en afgekoelde bbb door botercrème te roeren, maar geen idee of het echt smaakt  :think:

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: Bonbonbloc vulling

Carien schreef:

je krijgt misschien iets dergelijks door gesmolten en afgekoelde bbb door botercrème te roeren, maar geen idee of het echt smaakt  :think:

Ja hoor!  :9

11

Re: Bonbonbloc vulling

:thumb: dank, weten we dat ook weer O-)  :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

12

Re: Bonbonbloc vulling

Carien schreef:

ik gebruik eigenlijk altijd de witte praliné en krijg niets dan dolenthousiaste reacties  :Y  :)

Hier ook alleen met de witte want dat is gewoon mijn favoriet  :P .

Groetjes, Michaela.
A balanced diet is a cookie in each hand.

13

Re: Bonbonbloc vulling

Als jullie witte bonbonbloc gebruiken, veranderen jullie dan de verhoudingen, zoals bij ganache, of is dit niet nodig?

Ik moet voor een bestelling een taart van chocoladecake (dus niet biscuit) met witte choco mousse vulling maken. Lijkt me veel te zoet en machtig - maar klant is koning...

Dank voor jullie tips!

14 Laatst bewerkt door Carien (21-05-2013 16:20)

Re: Bonbonbloc vulling

witte bbb heeft een pralinévulling.... de mousse is dus zeker geen wittechocmousse :nooo

dit: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=182095 is een werkelijk heeeeerlijke en luchtige witte choc mousse :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl