Onderwerp: 24/4 wat gebakjes gemaakt de laatste tijd
Hallo
Ik had het boek gevonden van Peggy Porschen Boutique Baking. Ik had er iets gevonden als traktatie voor mijn zoon zijn verjaardag (volgende week donderdag 2 mei) en heb ze deze week gemaakt. Ik zocht al weken lang naar kleine ijshoorntjes en heb uit pure frustratie een kniepertjespan gekocht, maar bén er heel erg blij mee)))) Nu kan ik alles zelf maken!!!
Mijn zoon heeft ze geproefd en ze waren heerlijk!
Ze zijn gevuld met chocoladeganache, ik heb daarna een cakebolletje erop gedaan en in de Candy melts gedaan (was even een gepruts) en dan wat versierd met snoepjes. Nu las ik in het boek, dat je ze op kamertemp. moet bewaren, maar ik had ze gisteren in een doos geborgen en de koek is slap aan het worden(((( moet blijkbaar gewoon bewaren uit de doos?
Dan een opdrachtje voor een vriendin van me Gender reveal cupcakes, het is.... een jongen
En als laatste Tiramisu van aardbeien, een hapje dat wel eens totaal anders is dan de gewone traditionele tiramisu. Ik heb er geen Grand Marnier in gebruikt (was véél te duus om eens te proberen én we drinken eigenlijk niet) dus heb er triple sec in gebruikt. Is ook zeer lekker geworden))))
Bovenaan wordt er op het laatste een beetje coulis op gegoten.