Onderwerp: eetbare lijm
Hoe maak je eetbare lijm? Ik neem aan dat je het met tylose maakt, maar hoeveel tylose en water?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » eetbare lijm
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe maak je eetbare lijm? Ik neem aan dat je het met tylose maakt, maar hoeveel tylose en water?
Ik vond ergens een recept van een half theelepeltje tylose en drie theelepels water en dan een nachtje laten staan, de volgende ochtend was het veel te dik, en heb ik er uiteindelijk nog twee keer weer water bij gedaan, uiteindelijk zat ik denk ik op negen theelepels.....
Dus uiteindelijk heb ik het op het gevoel gedaan.
Ik doe een mespuntje tylose op een eierdopje water en dat een nachtje laten staan.
Overigens moet je deze lijm wel in de koelkast bewaren. Daar is ie 3 weken houdbaar.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » eetbare lijm
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.