1

Onderwerp: Tipje: Extra romige Chocolade ganache

Ik heb het recept gebruikt van de website en na het afkoelen  extra slagroom erdoor geklopt! En dat is dus superlekker (vind ik dan) en het geheel wordt dikker om de taart mee te vullen. Ik gebruik cooking chocolate van de makro (callebaut) die is erg sterk van chocolade smaak.

Re: Tipje: Extra romige Chocolade ganache

Hoi,

Ik vind Callebout chocolade ook het lekkerste om te gebruiken in ganache!
Bedankt voor je andere tip.

3

Re: Tipje: Extra romige Chocolade ganache

mmm klinkt lekker

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

Re: Tipje: Extra romige Chocolade ganache

Ik zie dat dit een oude topic is maar ik haal m toch even omhoog :o
Wordt je vulling door het toevoegen van meer slagroom ook zachter? Ik vind ganache namelijk altijd zo hard worden.

groetjes,
Caroline

facebook.com/caro.taartencupcakes

5

Re: Tipje: Extra romige Chocolade ganache

ja, dat wordt idd zachter, maar waarom start je geen eigen topic?

If life gives you lemons, make lemoncurd.

6

Re: Tipje: Extra romige Chocolade ganache

ja die callabaut is erg lekker ook mousse chocolade(hier in winkel ook te koop),ik gebruik alleen deze chocolade

Re: Tipje: Extra romige Chocolade ganache

Oh haha omdat er al een topic over was, vindt het altijd zo zinloos om weer een nieuw topic over hetzelfde onderwerp te starten :) Maar ik weet genoeg zo! Dankjewel

facebook.com/caro.taartencupcakes