1

Onderwerp: cakepops mooi glad krijgen

Ik heb al vaker cakepops gebakken.
Als ik ze met Candymelts wil bedekken, dan krijg ik die nooit zo mooi glad als wat ik hier op jullie fotootjes zie.
Ik heb de Candymelts al eens gemengd met olie, maar dan krijg ik soms dat er langs het stokje wat olie afdruipt na een tijdje of dat er vb  aan het randje van decoratie die ik aanbreng, een druppeltje olie hangt.

Wat is het geheim?
Met chocolade krijg ik ze wel mooi glad en strak...

2

Re: cakepops mooi glad krijgen

In plaats van olie plantaardig vet toevoegen (bijvoorbeeld Crisco)

3

Re: cakepops mooi glad krijgen

Doe je de Crisco erbij nadat je de candymelts al gesmolten hebt, of doe je dat erbij voor je ze smelt? Hoeveel mag er zo bij?

4

Re: cakepops mooi glad krijgen

Of cacaoboter (druppels)  :Y