Onderwerp: Druipend 'bloed' maken
Wie weet hoe ik de druipers op deze taart moet maken? (of iets soortgelijks) Heb een vraag dit te maken.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Druipend 'bloed' maken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie weet hoe ik de druipers op deze taart moet maken? (of iets soortgelijks) Heb een vraag dit te maken.
Dat is toch chocolade?
Idd, je kunt het met chocolade doen (ganache), kun je ook nog kleuren als je de witte chocoldae neemt, maar je kunt ook pipinggel gebruiken..
Dat is doorzichtige, zo goed als smaakloze gel, die je kunt kleuren met de wilton kleuren gels, hoeft helemaal niet veel en dan laten druipen van de cake af...
Het ligt eraan of de druipers hard of zacht moeten blijven.
Chocolade wordt enigszins hard en pipinggel blijft zacht, maar lijkt wel meer op bloed...
je kan ook royal icing gebruiken wordt wel hard
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Druipend 'bloed' maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.