1

Onderwerp: houdbaarheid kapsel (zonder bescherming)

Hoi Allemaal,

Ik was een beetje dom bezig :s . Gister een biscuit gebakken en deze af laten koelen.

Dat was gisteravond. Het was de bedoeling hem voor het naar bed gaan in de vriezer te zetten, maar dat ben ik dus vergeten.
Vanmorgen zag ik mijn taart staan (onbeschermd) nog steeds op het aanrecht.
Ik heb hem nu alsnog in de vriezer gezet, maar ik vraag me af of hij nu niet heel droog zal zijn geworden.

Heeft iemand dit eerder gehad? En zo ja, is hij nog te eten?

Alvast dank voor je bericht!

2

Re: houdbaarheid kapsel (zonder bescherming)

:think: tsja, ik zou 'm aan de kippen geven en een nieuwe bakken....
puur gevoelsmatig, geen ervaring

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: houdbaarheid kapsel (zonder bescherming)

ik zou hem snijden en dan merk je vanzelf of ie nog smeuig is, of helemaal uitgedroogd

evt. tremperen als je dat gewoonlijk niet doet, want daar wordt ie smeuiger van...

ik gooi zelf nooit bij voorbaat iets weg, eerst uitproberen, weggooien kan altijd nog.
(is de taart trouwens om te verkopen, of voor eigen gebruik? als je hem wilt verkopen, kun je misschien daarvoor alsnog een nieuwe maken en dan tzt voor thuisgebruik eens kijken of deze biscuit nog bruikbaar is...)

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)