1 Laatst bewerkt door chermenex (02-04-2013 23:32)

Onderwerp: Soezie bakmix.

Tot nu toe heb ik altijd Funcakes bakmix gebruikt en wilde nu eens Soezie bakmix gebruiken.
Op de verpakking staat alleen de hoeveelheid mix die nodig is voor een taart van 26 cm breed. (250gr mix, 4ei, 10 mL water)
Ik wil een taart maken van 20 cm breed en ca. 7 cm hoog. Hoeveel mix heb ik dan nodig? En hoelang moet dit gebakken worden en bij welke temperatuur?
Ik zag dat felicitaartjes (website) Soezie gebruikt en bij het kopje 'schema's' een schema heeft voor mix, maar hier staat niet duidelijk bij of het om Soezie gaat.
En iemand nog tips om de biscuit van Soezie goed te laten lukken?

Mijn taarten: https://www.facebook.com/CakesByCher.
Webshop voor eetbare prints: www.TaartPrintje.com - vanaf €1,- (frosting)

2

Re: Soezie bakmix.

reken sommetje gebruiken... ingredienten delen door 26, vermenigvuldigen met 20?

Of iemand een beter idee?
*leest mee

3

Re: Soezie bakmix.

Of iemand die weet waar een schema voor Soezie te vinden is.

Mijn taarten: https://www.facebook.com/CakesByCher.
Webshop voor eetbare prints: www.TaartPrintje.com - vanaf €1,- (frosting)

4

Re: Soezie bakmix.

Ik heb ook een tijdje Soezie gebruikt en toen gewoon het schema van Felicitaartjes aangehouden. Ging altijd prima!  :Y

5

Re: Soezie bakmix.

Oké! Bedankt voor je reactie!  :)

Mijn taarten: https://www.facebook.com/CakesByCher.
Webshop voor eetbare prints: www.TaartPrintje.com - vanaf €1,- (frosting)

6

Re: Soezie bakmix.

Ik gebruik ook altijd het schema van Felicitaartjes, werkt altijd!

7 Laatst bewerkt door Esther68 (04-04-2013 08:09)

Re: Soezie bakmix.

Ik gebruik bij FunCake ook de Felicitaartjes tabel. Altijd hoge biscuits  :Y (8 cm). Toen ik de Soezie mix een keer gebruikte wilde ik dus dezelfde hoeveelheden aanhouden. Mijn biscuit werd zeker 2 cm lager. Structuur en smaak vond ik wel erg goed. Structuur zelfs beter dan de FunCake mix......