1

Onderwerp: spoed! bavarois vraagje

Ik heb een bavaroismix aardbei, dat is iets van 40/50gr mix met 50ml water mengen, 5min indikken, slagroom kloppen & het mengsel erdoorheen spatelen...

Er kan naar smaak suiker toegevoegd worden
- kristalsuiker of poedersuiker?
- hoeveel & wanneer toevoegen?

Als de bavarois klaar is, moet hij dan nog opstijven in de koelkast of kan ik hem direct gebruiken? Alvast bedankt!

i just LOVE it!

2

Re: spoed! bavarois vraagje

Ik heb ook bavaroisemix hier, en daar staat op: 500 ml. slagroom kloppen tot yoghurtdikte, dan 125 gr. lauw water (25`c) en het bavaroisepoeder mengen, slagroom en bavaroise doorspatelen en een uur koelen...
K denk dat ik dus alleen het opstijven kan beantwoorden....
(en je een upje geven)

begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach...
want wie vrolijk is in de morgen, die lacht de hele dag!

3

Re: spoed! bavarois vraagje

Ik maak de bavaroise zoals de beschrijving. De slagroom klop ik en maak ik op smaak met vanillesuiker (vind ik lekkerder). Dan door elkaar  vouwen/spatelen. Gebruiken kan gelijk of eerst opstijven mag ook. Doordat de taart in de koelkast gaat stijft het ook op. Nog geen klachten gehad....

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!