1

Onderwerp: Peggy porschen limoncello cake

Heb gisteren limoncello cake gemaakt van peggy porschen en wilde hem vandaag met icing bekleden. Maar er staat 80 gr suiker, 80 gr boter en wat lemoncurd om het hele taartje mee te bekleden! Zelfs met de dubbele hoeveelheid zie ik nog cake ertussen piepen, en hoe krijgt ze het in hemelsnaam zo mooi glad afgewerkt op zo'n dun laagje! Met alleen maar botercreme.
Iemand ideeen?

pffft ben helemaal uitgebakken

2

Re: Peggy porschen limoncello cake

Het is een klein taartje van 15 cm doorsnede. Ik denk dat ze bakpapier gebruikt om het taartje mooi glad te krijgen.

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

3

Re: Peggy porschen limoncello cake

Bakpapier? Je bedoeld met een reepje er langsschuren? Niet aan gedacht. Hij staat nu op te stijven zal het straks een voorzichtig proberen. Dank je wel!

pffft ben helemaal uitgebakken