Hoihoi,
Leuk he!!! Ik zag ze hier al voorbij komen en dacht nu yes ik heb een rede dat ik ze ook ga maken!!! Het is best simpel dacht dat je er mega lang mee bezig zou zijn maar eigenlijk is het best simpel.
Hier onder een beschrijving:
Je maakt met een kurkentrekker een gat in het ei.
Je laat het ei leeglopen, prik het eidooier lek
Zet ze met de opening naar beneden op een stuk keukenrol.
Spoel dan de eieren af met water ook de binnenkant.
Kook water en giet dit in een bak en doe hier zout in.
Doe de eieren in de bak zorg dat ze vol lopen.
Laat ze 30 min hier in liggen.
Intussen kun je het cakebeslag maken.
Als je verschillende kleurtjes wilt kun je in glazen makkelijk de kleurtjes maken.
Haal de eieren uit de bak met water, laat ze leeglopen.
Zet ze weer met de opening naar beneden op een keukenrol en laat ze drogen.
Ik heb de eieren met een spuitzak gevuld.
Je doet aluminiumfolie in de cupcake bakplaat zodat je ei goed recht op blijft staan.
Vul de eieren tot de helft, niet hoger want dan overstromen ze en dat blijf je zien op je eierschil.
Ik heb ze gebakken op hetelucht 170 graden, +/- 20 minuten. (Had nog een kindercakjesmix staan van geloof de c1000 of de jumbo die heb ik hier voor gebruikt)
Laat ze goed afkoelen en dan kun je ze pelen en heb je gezellige eitjes met de pasen
Te leuk!!!!