1

Onderwerp: Monchou, bavarois en mascarpone buiten de koeling???

Mijn zwager en schoonzus gaan 5 juli trouwen. Nu hebben ze gevraagd of ik hun bruidstaart wil maken. Dat doe ik met veel plezier, maar ze willen graag een vulling van óf monchou óf mascarpone óf bavarois.
Ik maak liever geen vullingen die in de koeling bewaard moeten worden omdat ik de taart lange tijd uit de koeling heb tijdens het versieren.

Is er een mogelijkheid om de smaken wel zo te krijgen, maar dat het verantwoord is om ze buiten de koeling te laten?

Ideeen van recepten zijn zeer welkom!!!

2

Re: Monchou, bavarois en mascarpone buiten de koeling???

Er is slagroom èn mascarponesmaak van Patidess.
Zeker als je die toevoegt aan een swiss meringue botercreme komt dat qua smaakbeleving dicht in de buurt van het origineel...

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be

3

Re: Monchou, bavarois en mascarpone buiten de koeling???

Gewone monchou, mascarpone of bavaroise kan niet buiten de koelkast.... Ze hebben ook een mix voor bavaroise en ik weetniet zeker waar die mee wordt aangemaakt.

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

4 Laatst bewerkt door Siska1974 (25-03-2013 06:26)

Re: Monchou, bavarois en mascarpone buiten de koeling???

een keer is genoeg....

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

5 Laatst bewerkt door Siska1974 (25-03-2013 06:27)

Re: Monchou, bavarois en mascarpone buiten de koeling???

Een keer is genoeg

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

6

Re: Monchou, bavarois en mascarpone buiten de koeling???

Mix kan ook niet uit de koelkast...