Onderwerp: Even weggeweest maar niet stilgezeten!
Tijd voor een paar taarten van de afgelopen weken:



Onze chef heeft snode plannen, chipo...ehhh...chickolata-cake... Van je vrienden moet je het maar hebben
Taart voor mijn vader, kookgek, hihi.

Een hello kitty taart voor een nieuwbakken 4-jarige


Vliegtuigtaart nav een favoriet plaatje dat moeder mee stuurde..

Smokkelwaar: de bijbehorende cupcakes...ssst


Ariel-taart voor mijn eigen grote kleine meid die alweer 4 werd! Me vergist in de huidkleurige fondant met dus kleurverschil tussen hoofd (was al eerder klaar) en lijfje. En geen mooie overgang naar de hals. Hoe doen jullie dat?! Suus was er gelukkig heel blij mee...

Citroenkwarktaart met hherlijke pistachejaconde als basis. Weer een taartje uit Rudolphs koker. Heerlijk met een ganache onderin als verassing...

En de hekkensluiter, net als de citroenkwarktaart, voor mijn moeders verjaardag (die is niet gek op de marsepein-taarten) een hazelnoot-chocolade-taart. Qua opmaak nog wat te verbeteren maar de smaak was bulls eye raak! Heb de overige gesuikerde chocoladehazelnoten in een doosje erbij gegeven, een snoeperijtje
. Snel klaar en errug lekker.
Nou, dat was het weer... Wat vinden jullie ervan? Tips? Trucs?
Groetjes, Melissa
.

) Ga toch maar eens meer van zulke taarten bakken, zijn eigenlijk veeeeel lekkerder als een fondanttaart
! Dank voor je tip, zal dat volgende keer zeker proberen.
parade!
De chickolata-cake is super gaaf gedaan!