1

Onderwerp: eetbare toverstok maar hoe?

Hallo allemaal,

Ik heb de vraag gekregen om een taart te maken met een eetbare toverstok. Ik dacht eerst met fondant en tylose maar dan is ie niet echt eetbaar meer. Hebben jullie nog ideeen hoe ik het anders kan doen?

Alvast bedankt.

feestvantaart.webs.com Een taart voor ieder feest!

2

Re: eetbare toverstok maar hoe?

Stuk(je) van zuurstok(je)?  :think:

3

Re: eetbare toverstok maar hoe?

Ja is ook in mij op gekomen, en dan iets van een ster er boven op maken

feestvantaart.webs.com Een taart voor ieder feest!

4

Re: eetbare toverstok maar hoe?

Zo'n gevuld chocolade stokje? Of een drop- of kaneelstok.
Of anders chocola smelten, met een spuitzak een dun lijntje trekken en goed uit laten harden.
Ik weet niet hoe groot het mag zijn.....

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

5

Re: eetbare toverstok maar hoe?

soepstengel. evt bekleden met fondant?

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)