Ik denk dat je voor jezelf eerst moet bepalen of je een frisse/fruitige smaak, romige, evt. met een chrunch of juist wat zwaarder zoals chocolade wilt.
Aan de hand daarvan kan je combi's bedenken.
Voor een bruidstaart gebruik ik zelf altijd 2 lagen creme en 1 laag jam.
Ik gebruik altijd Patidess, daar zijn zoveel lekkere smaken in.
Combi's die ik zelf erg lekker vind:
Champagne, verse of diepvries frambozen er in drukken, frambozenjam.
Witte chocolade met verse aardbeien, viervruchtenjam.
Witte chocolade met fijngestampte lionpops, frambozenjam
Tiramisu met choc. schilfers, kersenjam
Passiefruit met lemoncurd of bosvruchtenjam
Bonbonbloc of toblerone met kersen- of sinaasappeljam
Caramel met kersenjam
Er is zoveel mogelijk, succes met kiezen.
Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties