1

Onderwerp: als een krant

Hallo allemaal,

Ik ben in stilte af en toe aan het bakken en knutselen maar kom iedere keer tot de conclusie dat ik ergens iets niet goed doe. De marsepein die ik over de taart leg word zo stug als een krant en is niet lekker. Hebben jullie tips hoe ik dat kan ondervangen.

Ik rol de marsepein uit tot gewenste grote en dikte en dan bekleed ik de cakebodem ermee maar tegen de tijd dat ik klaar ben is dat droog stug en niet lekker meer.

graag jullie tips!
Bij voorbaad veel dank
Pafke

2

Re: als een krant

Welk merk marsepein gebruik je? Die van Zeelandia is heel lekker en blijft, ook na bekleden, mooi soepel.
Iig de marsepein niet te dik uitrollen, dat scheelt ook al.

3

Re: als een krant

Smeer je je taart ook eerst af? Of gaat de marsepein zo over de droge cake?

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!

4

Re: als een krant

ik denk dat het merk marsepein veel scheelt. ik gebruikte eerst die van de v&d, wat een drama zo stug. nu gebruik ik in2bake (1:3 voor uitrollen) en vind die helemaal geweldig. zo soepel én lekker. je moet hem echt proberen, zoveel mensen zijn er tevreden over.