1

Onderwerp: SPOED genache uit de koelkast

Sorry, dit is al mijn derde vraag, ik ben een beginnende bakster  :/ 
Kan het antwoord op de volgende vraag nergens vinden (of ik kijk met mijn neus...)

Kun je een taartje waarvan de bovenkant bestaat uit genache , gevuld met bc en jam, één  nachtje uit de koelkast bewaren

Wie kan mij antwoorden???

2

Re: SPOED genache uit de koelkast

Op zich zit er niks bedervelijks in dus het zou moeten kunnen.
Ik zou hem wel zo niet warm mogelijk wegzetten zodat hij wel een beetje stijf blijft.

Re: SPOED genache uit de koelkast

Zet de taart bijv. In de schuur op de grond. Lekker koel.....

Bakken is mijn passie!!!

4

Re: SPOED genache uit de koelkast

Dank jullie wel voor jullie antwoorden!!!
Ik was een beetje bang dat het niet kon ivm de slagroom die erin zit.

5

Re: SPOED genache uit de koelkast

Ik heb ook altijd de tip hier gekregen om ganache NIET buiten de koelkast te bewaren ivm de slagroom die erdoor zit

Trotse mama van Tim en Cas!

6

Re: SPOED genache uit de koelkast

haffie98 schreef:

Ik heb ook altijd de tip hier gekregen om ganache NIET buiten de koelkast te bewaren ivm de slagroom die erdoor zit

Valt reuze mee, die is immer aan/net over de kook geweest, dan kan het best  ;)

7

Re: SPOED genache uit de koelkast

Sorry haffie98, ik zie nu je berichtje pas...
Ik heb hem uiteindelijk toch in de koelkast gekregen :D

En Annick67 , bedankt voor je antwoord!!!!!

8 Laatst bewerkt door iRoshelle (12-03-2013 17:10)

Re: SPOED genache uit de koelkast

Wel voordat je gaat snijden, eventjes van te voren de taart uit de koelkast halen, dan wordt de ganache wat zachter!

'You can't buy happines but you can buy cupcakes, and that's kind of the same thing'

9

Re: SPOED genache uit de koelkast

Gelukkig had ik 'sochtends  ruimtegebrek in de koelkast,dus moest hij er wel uit, anders had ik hem vast laten staan. :/
Dus dank voor je berichtje!!!