1

Onderwerp: Ganache en dijkjes

Hallo ,

Ik heb eigenlijk altijd afgesmeerd met bc. Nu heb ik deze week chocotaarten bestelling en wil ik afsmeren met ganache. Al wat filmpjes bekeken en gelezen hierover.

Ik weet nu dat de een de ganache opgeklopt gebruikt en de ander weer niet. Verschil moet ik zelf maar ervaren denk ik. Maar wat ik mij ook afvraag , ik wil geen ganache als vulling. Maar chococreme met vlaaivulling. Moet ik  dan wel of geen dijkes spuiten en waarmee??  :think:

Alvast dank voor de hulp :)

2

Re: Ganache en dijkjes

Ik gebruik voor chococreme geen dijkjes en voor fruitpuree, jam of vlaaifruit niet.
Voor de chococreme gebruik ik de opgeklopte ganache en tot nu toe is dat altijd wel in de smaak gevallen.

Succes met je taart!

3

Re: Ganache en dijkjes

Als je je vlaaifruit niet te dicht op de rand smeert kun je met afsmeren de lege ruimte vullen.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

4

Re: Ganache en dijkjes

En voor afsmeren hoef je niet op te kloppen.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

5

Re: Ganache en dijkjes

Dus het hoeft eigenlijk niet.
Ga het proberen zo.

Bedankt weer! :)