1

Onderwerp: vintage (niet zo) petit fours

Deze petit fours voor m'n oma zijn uiteindelijk niet zo heel petit, hahaha!

Gevuld met frambozencreme en frambozenjam, afgesmeerd met witte choco ganache.

http://i179.photobucket.com/albums/w311/cmejewellery/Mond%20vol%20taart/P1010993_zpsd10ff4c9.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w311/cmejewellery/Mond%20vol%20taart/P1010991_zpsdd223162.jpg

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

2

Re: vintage (niet zo) petit fours

Mooi en lekker zien de "petit" fourtjes eruit!  :9

3

Re: vintage (niet zo) petit fours

Klinkt heerlijk, ziet er mooi uit.. Laat maar komen! :9

Lijnen??? Een dikke lijn is toch ook een lijn??

Re: vintage (niet zo) petit fours

Ze zien er heel mooi en strak uit en klinken ook heerlijk.

Groetjes van Cora

5

Re: vintage (niet zo) petit fours

Wat zien deze gebakjes er gezellig uit. Vond je oma het lekker?
Ik heb nog nooit petit fours gemaakt. Snijd je eerst een grote vierkante biscuit in vierkantjes voordat je de fondant er over heen doet?
Hoe groot waren jouw gebakjes? Beviel de ganache goed om af te smeren?

Ik kook en bak glutenvrij :-))

6

Re: vintage (niet zo) petit fours

Deze zijn zo'n 5x5 cm.
Heb een 25 x25 biscuit gebakken en 2 lagen gevuld, en daarna in 5 repen gesneden.
3 lange kanten afgesmeerd met ganache en daarna deze bekleed met fondant.
Toen de 5 repen ingevroren en daarna in 5-en gesneden.
Wel eerst de "kontjes" eraf.

Ik smeer altijd af met ganache, dus ja, dat bevalt best ;-)

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

7

Re: vintage (niet zo) petit fours

En ze zijn voor morgen, dus nog geen idee of ze lekker worden gevonden  :lol:

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart