Dank je wel dames!
@Riny: ik ben nog maar een beginner qua koekjes versieren, maar moet zeggen dat het steeds beter gaat...
Ik begon met alleen een wegwerpspuitzak en een receptje van internet... dat zag er niet uit
Daarna kwam ik het koekboek tegen en daar heb ik echt al heel veel uit geleerd. De icing maken (om maar wat te noemen). Ik heb het met het recept uit het koekboek gemaakt; suikerbakkerspoeder, wilton merengue eiwitpoeder, mespuntje wijnsteen(zuur) en dat aanlengen met water (voorzichtig druppeltje voor druppeltje) om zo de juiste consistentie te verkrijgen... ik heb de 20 tellen/sec regel aangehouden.
Verder zijn de juiste spulletjes echt een must...
Ik heb een aantal spuitmondjes (verschillende nummers), adapters voor de spuitmondjes, en zakafsluiters... en sinds ik die heb zien mijn koekjes er stukken beter uit. Dan nog is het natuurlijk wel veel oefenen om het mooi op te spuiten, maar dat komt vanzelf wel met veel oefenen...
De nijntjes zijn goed ontvangen... hihi te mooi om op te eten werd er geroepen, maar ze waren aan het eind van de dag toch echt allemaal op
Liefs, Dot