Onderwerp: Hallo ik ben Saskia

Hallo ik ben Saskia (35) en ik kom op deze leuke site terecht over het bakken van taarten en petitfourtjes.
Echter wil ik geen eetbare taartje maken maar met zoutdeeg om deze als decoratie weg te zetten.
Nu heb ik hier door een gezocht en door een aantal topic gebladerd en ben ik aan de slag gegaan met deeg, zout en onze oven.
Ik loop tegen een aantal problemen aan waarbij ik graag wil weten hoe je zout-brooddeeg taarten kunt maken.
Nu komt het zout-deeg uit de oven en draai ik deze op op de kachel.
Maar deze zakt dan langzaam in.
Ook wordt het niet zo hard als b.v. gips of cement.
Na het schilderen wordt hij nog zachter.

Zijn er meer die ervaring hebben met het maken van decoratie taarten?
Dan zou ik daar graag mee in contact komen en nog een aantal andere vragen stellen.

Saskia.

2

Re: Hallo ik ben Saskia

:s sorry Saskia kan je hier niet mee helpen maar wens je verder succes met het zoeken na antwoorden.