1 Laatst bewerkt door reshma (16-02-2013 13:28)

Onderwerp: petit fours

Snijden jullie dit als de taart met vulling nog wat bevroren is? Ben van plan van slagroom te maken, 1 grote van 35 x 35 en deze 5x5 aan te snijden en dat de toefjes op. Wie heeft de gouden tip! Moet er 100 stuks maken

En hoe hoog bakken julie voor petit fours? Is een dubbele vulling verstandig?
Thx

2

Re: petit fours

Snij altijd als de taart een nachtje heeft gestaan! Dus helemaal is ontdooit! Voor petit fours zou ik 1 laagje vulling doen!! Ze zijn al zo klein he!

Groetjes

3

Re: petit fours

Rubsel schreef:

Snij altijd als de taart een nachtje heeft gestaan! Dus helemaal is ontdooit! Voor petit fours zou ik 1 laagje vulling doen!! Ze zijn al zo klein he!

Groetjes

Thx! Ik dacht altijd bevroren en dan aansnijden! Is het dan verstandig om hem te bekleden  met slagroom als die nog bevroren is? en na ontdooien dan aansnijden en dan toefjes spuiten?

4

Re: petit fours

Nog een vraagje erbij..... Wanneer is het verstandiste om het biscuit in stukjes van 5x5 aan te snijden? Op de dag zelf? Of een dag van te voren? Ben bang dat mijn 100 gebakjes van 5x5 droog gaan smaken! Is 4cm bakken normaal met 1 vulling?