Knutsel schreef:Mijn enige kritiek is dat er niet bij staat wat de vulling is 
Hoe kan ik dat nu vergeten! Heb het er bijgeschreven. 
Ell& schreef:Ziet er echt heerlijk uit! Hoe heb je dat gedaan??
Ideeën om het mooi op de foto te zetten?
Ik werk altijd met een achtergrond..
een rol behang of inpakpapier, of gewoon een rolgordijn..
Laura's Bakery is heel goed in voedselfotografie.
En wel meer mensen trouwens hihi
Kijk maar eens rond op internet..wie weet doe je nog wat ideetjes op. 
Dank je voor de tip.
Ik hou een documentje bij waarin ik alles schrijf dat ik ooit nog wil maken... Half Laura haar blog staat daar in
Maar het maken is best makkelijk, maar je hebt wel zo'n bonbon vorm nodig en een thermometer.
Ik heb twee vormen van hard plastic. Eerst tempereerde ik de witte chocola. Dan giet ik de chocola eerste vorm vol tot de rand en schud je met de vorm zodat de belletjes er uit gaan. Daarna laat je de vorm weer leeglopen, zodat je alleen een omhulsel van chocola overhoud. Daarna vul je met een spuitzak de vulling in de vormen. En je overgiet je vorm daarna weer met chocola zodat je je bonbons dicht gemaakt hebt. Ik heb toen ook nog een beetje witte chocola in de tweede vorm gedaan voor het gemarmerde effect. En het zelfde gedaan met de bruine chocola daar gewoon bovenop. Dan zet je de gevulde vorm een half uurtje in de koelkast. En tadaa, bonbons!
Ik weet niet of dit een duidelijke uitleg was, want dit was ook pas mijn tweede keer. 
Owja, en van de restjes (bij mij waren er bijna meer restjes dan bonbons
) maak je natuurlijk flikken en pindarotsjes!