Onderwerp: bokkepootjes
vandaag heerlijke bokkepootjes gebakken
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
vandaag heerlijke bokkepootjes gebakken
Zo die zien er echt superlekker uit , zou je het recept willen delen
Groetjes Vonn
ziet er goed uit
ik gebruik ze altijd voor de boter crème
maar dan wel die van ah uit een pakje
mmmmmm!ziet er goed uit!
Zien er lekker uit!En allemaal zo netjes gelijk!!
Oh die zijn "net echt" en vast veel lekkerder zo vers.
Ik krijg er gewoon zin in als ik ze zie.
Oooh bokkepootjes! Lekkur.
de kwijl hangt tegen m'n scherm aan
Zien er goed en lekker uit!
(Alleen jammer dat je er VERSLAAFD aan raakt! )
thanx en lekker dat ze zijn
ik kan t gewoon niet zonder helemaal onder de chocola te zitten maar dat heb ik eigenlijk zodra chocola in de buurt komt eigenlijk, stiekem.
superlekkere koekjes
ik kan t gewoon niet zonder helemaal onder de chocola te zitten
maar dat heb ik eigenlijk zodra chocola in de buurt komt eigenlijk, stiekem.
superlekkere koekjes
met chocolade moet je knoeien maar is zoo leuk om te doen
oh mjammie
thanx en lekker dat ze zijn
Wil ze ook proeven, mag ik please het recept??????
coconuts schreef:thanx en lekker dat ze zijn
Wil ze ook proeven, mag ik please het recept??????
je hebt mail
vonn schreef:coconuts schreef:thanx en lekker dat ze zijn
Wil ze ook proeven, mag ik please het recept??????
je hebt mail
zou ik het recept ook mogen?misschien nog iets om met de kids te maken deze vakantie...
Als je het recept wilt delen, heel graag
coconuts schreef:thanx en lekker dat ze zijn
Wil ze ook proeven, mag ik please het recept??????
Heel erg bedankt.
Wat zien jouw bokkepootjes er lekker uit!! Receptje please!
Die zien er echt professioneel uit,
om in te bijten
Meerdere willen het recept, misschien kun je het hier neerzetten
please
Zooo die zien er echt super lekker en mooi uit zeg
Ik zou ook graag het recept willen.
hier het recept ooit ergens op t net gevonden
Bokkepootjes
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Ingrediënten
koekjes
• 50 gr amandelschilfers
• 30 gr bloem
• 180 gr broyage (90gr amandelpoeder + 90 gr suiker)
• 4 eiwitten
• 100 gr kristalsuiker
• 500 gr pure chocolade
Vulling
• 10 ml kirsch
• 70 gr kristalsuiker
• 250 gr marsepein
• 50 ml water
Print dit boodschappenlijstje
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180°C Bedek de bakplaat met bakpapier en spreid hierop 80 gr suiker. Zet in de oven maar let erop dat de suiker niet te heet wordt.
2. Klop de eiwitten op en voeg langzamerhand 20 gr suiker bij. Wanneer het schuim stevig genoeg is, voeg dan de verwarmde suiker toe en klop tot een zeer stevig schuim. Spatel de broyage onder het schuim.
3. Vul de spuitzak en spuit met een klein effen spuitmondje op een met bakpapier beklede bakplaat staafjes van 5 cm op minstens 2 cm van elkaar. Strooi gelijkmatig de amandelschilfers over de koekjes. Plaats de bakplaat 12 tot 15 min in de voorverwarmde oven.
4. Laat afkoelen en draai de helft van de gebakken koekjes met de platte kant naar boven.
5. Bereid de vulling. Kook het water met de suiker. Laat dit afkoelen en voeg de likeur bij de siroop. Breek de marsepein in kleine stukjes en meng dit onder de afgekoelde siroop tot wanneer je een mooie, spuitbare massa krijgt.
6. Spuit met een effen spuitmondje een dun streepje marsepeinvulling op het omgekeerde koekje en kleef er zachtjes een andere helft tegen. Smelt de chocolade tot ongeveer 45° C en laat dan afkoelen tot kamertemperatuur. Dompel vervolgens je beide uiteinden van de koekjes in de gesmolten chocolade en laat dit opstijven.
Print deze bereidingswijze
Bokkenpootjes
By: Sofie Dumont Gepubliceerd: 18 April
Ik vul ze met creme au beurre mokka
ik lees t net na er staat niet bij dat de bloem gemengd moet worden met de broyage dat is dus wel de bedoeling anders houd je die over haha
Groetjes connie
bedankt voor het delen
Fijn heb alleen een recept met spijs en heb echt heel veel amandelpoeder...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.