Onderwerp: Wie gebruikt dit ook?

Ik zie regelmatig op youtube dat er van die zakjes met maizena wordt gebruikt om mallen in te poederen.
Is zo'n zakje handig om te hebben of is er ook een ander alternatief voor?

De aanhouder wint!

2

Re: Wie gebruikt dit ook?

ouderwetse zakdoek kan ook! :Y

je kan best 3 keer vallen, als je maar 4 keer opstaat

Re: Wie gebruikt dit ook?

marijetje schreef:

ouderwetse zakdoek kan ook! :Y

Bedankt voor de tip :Y

De aanhouder wint!

4

Re: Wie gebruikt dit ook?

of een pantykousje  ;)

http://www.facebook.com/TQofPops
I'm not insane, I'm mentally hilarious

5

Re: Wie gebruikt dit ook?

ik smeer mijn mallen in met crisco.

6

Re: Wie gebruikt dit ook?

crisco werkt goed en geen witte vlekken.

7

Re: Wie gebruikt dit ook?

Ik gebruik voor mijn suikerbloemen altijd een maizenazakje. Ideaal.
Ook voor molds kan het fijn zijn.
Alleen nooit maizena bij marsepein gebruiken, dan is poedersuiker beter, of crisco.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

Re: Wie gebruikt dit ook?

Boska schreef:

Ik gebruik voor mijn suikerbloemen altijd een maizenazakje. Ideaal.
Ook voor molds kan het fijn zijn.
Alleen nooit maizena bij marsepein gebruiken, dan is poedersuiker beter, of crisco.

Waarom niet dan?

De aanhouder wint!

9

Re: Wie gebruikt dit ook?

Omdat de maizena ervoor zorgt dat de marsepein gaat gisten geloof ik. Iig niet goed...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

10

Re: Wie gebruikt dit ook?

dat zou eventueel mogelijk kunnen zijn, als de marsepein dan maanden ligt.... oiv fruit oid uit de cake (als een engelse christmaspudding)... heb ik begrepen.
:shh: *Opgeklopt verhaal wat dan de wereld door gaat en steeds erger gemaakt wordt*

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl