Onderwerp: Wie gebruikt dit ook?
Ik zie regelmatig op youtube dat er van die zakjes met maizena wordt gebruikt om mallen in te poederen.
Is zo'n zakje handig om te hebben of is er ook een ander alternatief voor?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wie gebruikt dit ook?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zie regelmatig op youtube dat er van die zakjes met maizena wordt gebruikt om mallen in te poederen.
Is zo'n zakje handig om te hebben of is er ook een ander alternatief voor?
ouderwetse zakdoek kan ook!
ouderwetse zakdoek kan ook!
Bedankt voor de tip
of een pantykousje
ik smeer mijn mallen in met crisco.
crisco werkt goed en geen witte vlekken.
Ik gebruik voor mijn suikerbloemen altijd een maizenazakje. Ideaal.
Ook voor molds kan het fijn zijn.
Alleen nooit maizena bij marsepein gebruiken, dan is poedersuiker beter, of crisco.
Ik gebruik voor mijn suikerbloemen altijd een maizenazakje. Ideaal.
Ook voor molds kan het fijn zijn.
Alleen nooit maizena bij marsepein gebruiken, dan is poedersuiker beter, of crisco.
Waarom niet dan?
Omdat de maizena ervoor zorgt dat de marsepein gaat gisten geloof ik. Iig niet goed...
dat zou eventueel mogelijk kunnen zijn, als de marsepein dan maanden ligt.... oiv fruit oid uit de cake (als een engelse christmaspudding)... heb ik begrepen.
*Opgeklopt verhaal wat dan de wereld door gaat en steeds erger gemaakt wordt*
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wie gebruikt dit ook?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.