1

Onderwerp: Vullen met mousse

ik wil mijn taart vullen met chocolade mousse.
Hoe dik kan ik het erop doen?
In het verleden heb ik het ook geprobeerd en toen vond ik het wel dik genoeg...dus niet..
Het was veel te weinig!
En dat wil ik voorkomen, vandaar mijn vraag!

2

Re: Vullen met mousse

Is de vuistregel niet dat je vulling net zo dik moet zijn als je laag biscuit?
Of heb ik dit nu verkeerd onthouden?

3

Re: Vullen met mousse

ik lees graag even mee! heb het antwoord ook niet.. (bij bbr gebruik ik ongeveer 1 cm laag, maar voor chocolade mousse heb ik ook geen idee! )..

Re: Vullen met mousse

Daar is toch geen standaard regel voor? En de vulling net zo dik als de biscuitlaag lijkt me erg dik :s

De aanhouder wint!

5

Re: Vullen met mousse

Niemand??

6 Laatst bewerkt door renata2 (09-02-2013 09:31)

Re: Vullen met mousse

ik smeer mijn vulling ook altijd lekker dik  :9 , hoeveel cm weet ik niet precies, let ik eigenlijk niet op. maar ik gok zo'n 1,5 cm. als ik een taart van 20 cm vul met twee lagen monatoetje, is het toetje voor 3/4 op. hopelijk heb je daar wat aan. maar als je het vorige keer te weinig vond, zou ik nu gewoon 2x zoveel doen.
o ja, en ik vul altijd in totaal met 3 lagen, dan heb je lekker veel vulling!