1

Onderwerp: chocolade biscuit

Stond net bij de bakboerderij voor een dichte deur helaas. Was dicht om 13 uur. Wil morgenavond een taartje maken, maar het lukt me niet na mijn werk nog heen te gaan. Kan ik ook chocola (gesmolten) door hetbiscuit mixen????

2

Re: chocolade biscuit

ik denk dat je er beter een beetje cacaopoeder doorheen mixt ...  :Y

3

Re: chocolade biscuit

Dan wordt het toch droog?

4

Re: chocolade biscuit

nee, dat valt reuze mee. Met gesmolten chocolade stijgt de taart niet goed.

Ik gebruik altijd cacao poeder

Re: chocolade biscuit

ik heb wel eens chocopasta door mn beslag gedaan, werkt goed en word niet kruimelig of droog!

6 Laatst bewerkt door claudia76 (06-02-2013 16:53)

Re: chocolade biscuit

Ik doe er wel gesmolten chocolade (niet te warm) door en een extra ei en dan is het niet droog

Re: chocolade biscuit

Als je er cacaopoeder door doet wel een extra eitje gebruiken zodat het mooi rijst

8

Re: chocolade biscuit

claudia76 schreef:

Ik doe er wel gesmolten chocolade (niet te warm) door en een extra ei en dan is het niet droog

Precies! Heerlijk juist :Y Ongeveer 1/3 van het gewicht aan droge mix aan gesmolten chocolade erdoor met een extra eitje  :9

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

9

Re: chocolade biscuit

Het is gelukt! Maar uit gemak ook bij de bakker chocobiscuit gekocht!

10

Re: chocolade biscuit

Het is gelukt! Maar uit gemak ook bij de bakker chocobiscuit gekocht!