1

Onderwerp: Vraag mbt mascarpone

Ik wil een taart maken met een mascarpon vulling.

Nu wilde ik maken:

Mascarpone mengen met poedersukker en daar verkrimelde bastognekoeken door doen. Zal dit lekker zijn?

En wat voor andere laag zou daar lekker bij zijn?

Ik smeer hem af met chocolade genache

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

2

Re: Vraag mbt mascarpone

ik zou liever wat slagroom door de mascarpone doen, is het ook wat beter smeerbaar,
bastognekoeken erdoor is heel persoonlijk, dus als je er vn hou, kan dat prima, daarbij zou ik iets fris, bv. mousse/jam van een of andere fruitsoort doen.
heerlijk met ganache :9

3

Re: Vraag mbt mascarpone

Nog meer tips voor een extra laag vulling?

Mn mascarpone met bastogne is klaar :D

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

4

Re: Vraag mbt mascarpone

Bij bastogne met mascarpone smaken kersen heel lekker, ik zou dus kersenjam doen!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

5

Re: Vraag mbt mascarpone

Mascarpone kun je overal doorheen mengen om het romiger te maken.
Even los kloppen, mengen met je voorkeur (custard met mascarpone is ook erg lekker)
Je kunt mascarpone+slagroom mengen met dr oetker klop-of kook pudding, ook lekker voor een toef.

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij

6

Re: Vraag mbt mascarpone

Dank jullie wel.

Het is een frambozencreme geworden.

Gisteren de kapsels gebakken en gevuld en staat nu in de vriezer.

Kan ik hem bevroren afsmeren met genache en weer in de vriezer terugzetten? Zondagmorgen is mijn nichtjes verjaardag.

Of zouden jullie hem zaterdag uit de vriezer halen en dan de genache erover doen??

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com