1

Onderwerp: banaanvulling

Goedemorgen,

In mijn biscuit heb ik banaanvulling gedaan volgens het recept op deze site alleen zonder gelatine. Nu smaakte deze na het klaarmaken heerlijk luchtig en lekker. Vervolgens op de taart was de smaak niet meer zo luchtig. Had ik dan toch gelatine moeten gebruiken? Vulling zakt weg zeg maar.

Dank
Denise

Taart zonder naam is gevestigd in Amsterdam Noord. Facebook https://www.facebook.com/taartzondernaam

2

Re: banaanvulling

slagroom blijft niet stijf dat loopt terug, de gelatine voorkomt dat een beetje (na een tijdje wordt t alsnog weer slap maar t is te hopen dat je t niet zo lang bewaard)

3 Laatst bewerkt door denise1968 (06-02-2013 13:55)

Re: banaanvulling

Taart heb ik gemaakt voor de bingo met 10 mensen dus die is op een klein stukje na nu op! Eigenlijk kort daarvoor gemaakt (3 uurtjes ervoor) en mensen zijn meteen gaan eten. Misschien bananenmouse of pudding maken dan blijft het wel stijf denk ik?

Bij mijn slagroomtaart liep de slagroom niet zo snel terug, maar goed daar zat dan ook geen banaan doorheen.

Taart zonder naam is gevestigd in Amsterdam Noord. Facebook https://www.facebook.com/taartzondernaam

4

Re: banaanvulling

Hallo
Hier het zelfde probleem, slagroom wordt helemaal lopend, wordt zelf niet stijf met de gelatine. Ik zou deze zaterdag opnieuw moeten maken maar taart dient voor de zondag, zijn er alternatieven met banaan of kan iemand mij helpen.
Bedankt.
Debbie

5

Re: banaanvulling

Hallo
Hier het zelfde probleem, slagroom wordt helemaal lopend, wordt zelf niet stijf met de gelatine. Ik zou deze zaterdag opnieuw moeten maken maar taart dient voor de zondag, zijn er alternatieven met banaan of kan iemand mij helpen.
Bedankt.
Debbie