1

Onderwerp: Swiss merenque botercreme met eiwitpoeder

Ik wil mijn taart gaan vullen met swiss merengue botercreme.

Ik heb vorige keer de merengue botercreme met verse eiwitten gemaakt. Ik heb nu eiwitpoeder aangezien er wat kinderen aanwezig zijn. 

Nu snap ik het hele recept wel ik heb alleen een vraag.

Hoeveel eiwitpoeder ik moet gebruiken om aan de 140gram  te komen volgens het recept op deze site?

Groetjes Cyrina

Re: Swiss merenque botercreme met eiwitpoeder

5 gr eiwitpoeder plus 30 gr water = 35 gr =1 eiwit dus x4 =140 gr

20 gr dus...

I never met a calorie I didn't like....

Re: Swiss merenque botercreme met eiwitpoeder

Sorry blond moment. Ik dacht te lezen 30ml water i.p.v 30 gram. Zeer duidelijk.

Dat zal dan geen probleem zijn en mocht ik meer eiwit (of in mijn geval eiwitpoeder en water) willen gebruiken kan ik de rest gewoon aanpassen...

Nu moet het zeker lukken.

4

Re: Swiss merenque botercreme met eiwitpoeder

tip: bij water is het aantal milliliters gelijk aan het aantal grammen.
;)

Dat is toch een TAART waard!