Onderwerp: smaakjes van patidess,door bc of door...?
ik weet dat je de smaakjes van patidess door de botercreme heen kan doen maar ben ook wel erg benieuwd naar andere recepten waar jullie het doorheen doen
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » smaakjes van patidess,door bc of door...?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik weet dat je de smaakjes van patidess door de botercreme heen kan doen maar ben ook wel erg benieuwd naar andere recepten waar jullie het doorheen doen
bavaroise
wat voor bavaroise gebruik je dan? maak je die zelf?
vanwelie schreef:bavaroise
wat voor bavaroise gebruik je dan? maak je die zelf?
neutraal bavaroise via mix van funcakes en daarna smaakstoof zoals mokka heerlijk
Ik gebrui zelf de geconcentreerde smaakstof van lor ann. Daarheen je minder van nodig en ik breng daarmee ook mijn muffin, brownies of cakebeslag op smaak.
Ik heb er ook een keer mijn marsepein mee gedaan, omdat je maar een paar druppeltjes nodig hebt en het dus niet te nat wordt kan dat ook.
Voor de patidess weet ik niet of dat kan (misschien teveel vocht) maar je biscuit kan je er dus ook een smaakje mee geven.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » smaakjes van patidess,door bc of door...?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.