1

Onderwerp: smaakjes van patidess,door bc of door...?

ik weet dat je de smaakjes van patidess door de botercreme heen kan doen maar ben ook wel erg benieuwd naar andere recepten waar jullie het doorheen doen

2

Re: smaakjes van patidess,door bc of door...?

bavaroise

3

Re: smaakjes van patidess,door bc of door...?

vanwelie schreef:

bavaroise

wat voor bavaroise gebruik je dan? maak je die zelf?

4

Re: smaakjes van patidess,door bc of door...?

nijland schreef:
vanwelie schreef:

bavaroise

wat voor bavaroise gebruik je dan? maak je die zelf?


neutraal bavaroise via mix van funcakes en daarna smaakstoof zoals mokka heerlijk

5

Re: smaakjes van patidess,door bc of door...?

Ik gebrui zelf de geconcentreerde smaakstof van lor ann. Daarheen je minder van nodig en ik breng daarmee ook mijn muffin, brownies of cakebeslag op smaak.
Ik heb er ook een keer mijn marsepein mee gedaan, omdat je maar een paar druppeltjes nodig hebt en het dus niet te nat wordt kan dat ook.
Voor de patidess weet ik niet of dat kan (misschien teveel vocht) maar je biscuit kan je er dus ook een smaakje mee geven.

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!