1

Onderwerp: Nu vullen en bekleden of morgenavond?

Ik heb net de biscuit gemaakt voor mn megataart... maar twijfel of ik hem nu al zal afmaken en dus zal vullen of dat ik dat pas morgenavond moet doen....

Wil banketbakkersroom gebruiken en vlaaivulling, botercreme om af te smeren.

Hij wordt zondagmiddag aangesneden.

Als ik m morgen pas ga vullen, kan ik m dan beter nu een dag in de vriezer doen? hoop dat wel dat ie er in past :S

Groetjes Stefanie

hoop is een lichtje in je hart,
die je vandaag moed geeft en morgen kracht

2

Re: Nu vullen en bekleden of morgenavond?

Als je hem nu gaat vullen, moet hij zoiezo wel in de koelkast, heb je daar wel plaats? Verder kan het prima.

Als je het morgen afmaakt, hoeft hij nu de vriezer niet in. Gewoon luchtdicht bewaren (ikzelf doe er altijd folie omheen en vervolgens nog eens een pedaalemmerzak, beetje dubbel misschien, maar werkt prima)

Zoek je een printje? Pb mij gerust.

3

Re: Nu vullen en bekleden of morgenavond?

Ik zou t vandaag vullen, afsmeren en in de koelkast zetten. nachtje in de koelkast doe ik altijd. . Dan is hij voor morgen klaar om te bekleden etc.

Succes!

4

Re: Nu vullen en bekleden of morgenavond?

Ik zou m zo laat mogelijk vullen ivm de bbr en omdat ie voor zondag is