1

Onderwerp: banaan-caramel of speculaasvulling

Ik ben een beetje inspiratieloss... kunnen jullie me helpen?

Een klant wil een taart met een banaan-caramelvulling of speculaasvulling. Hierbij wil ik graag twee lagen maken.
Hebben jullie ideeën voor het bereiden van de vulling? Ik wil de taart vaak ook graag een beetje fris houden, maar wordt denk ik wel lastig met deze vullingen?
Zelf zat ik te denken aan een laag mona-carmelpudding of speculoospasta met stukjes banaan erop en een laag botercreme.
De speculaasvulling lijkt me ook lekker, maar het moet een vulling zijn die je buiten de koelkast kan bewaren en dat lukt met slagroom weer niet...

Wat vinden jullie van mijn eerste idee en wat denken jullie dat lekkerder is, de pudding of pasta??
Of hebben jullie andere goede ideeën voor me ;)

2

Re: banaan-caramel of speculaasvulling

botercreme met banaanpatidess in 1 laag en botercreme met een flinke schep dulce de leche in de andere...  :9  :9  :9

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

3

Re: banaan-caramel of speculaasvulling

Dat klinkt wel lekker, maar erg machtig?!
Heeft iemand anders nog lekkere ideeen??

4

Re: banaan-caramel of speculaasvulling

botercreme van de mix vind ik niet machtig hoor. geen 1:1 uiteraard

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

5

Re: banaan-caramel of speculaasvulling

BrigitteA schreef:

Dat klinkt wel lekker, maar erg machtig?!
Heeft iemand anders nog lekkere ideeen??

Kleine stukjes snijden  :thumb:

6

Re: banaan-caramel of speculaasvulling

je kunt ook banaankloppudding en karamelkloppudding (beiden voorheen Saroma) maken met slagroom en dan heb je dus banaanroom en karamelroom. misschien vind je dat minder machtig. maar dan is het wel een koelkastvulling...

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)