1

Onderwerp: Biscuit omkeren?

Om je biscuit plat te krijgen heb ik wel eens gelezen dat je em omkeert? Doe je dit gelijk uit de oven dan? Als ie afkoelt?

Ik heb nu twee glutenvrije biscuits in de oven staan
en, niet geheel verwacht, ze komen prachtig omhoog in de vorm,
maar ben straks dus bang voor een bobbel ;)

Help me alsjeblieft!

Groet Marielle

Groetjes Marielle!
Altijd bezig met eten ;)

2

Re: Biscuit omkeren?

gelijk omkeren als je uit oven halen

3 Laatst bewerkt door Bommeltje (31-01-2013 10:45)

Re: Biscuit omkeren?

Ja, zodra hij uit de oven komt, omkeren op een koelrek..  :Y

En met het afsmeren/decoreren wordt de bovenkant, de onderkant.. dus ook al heb je nog licht een bobbel... die zit onderop..  ;)

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

4

Re: Biscuit omkeren?

Meteen omkeren dan heb je straks een mooie platte bovenkant en onderkant ;-)

Je hebt geen reden nodig om taart te bakken,
elke dag is een feestje ;-)

5

Re: Biscuit omkeren?

Dank!

Ik heb net de kleine vorm eruit
en die zakte gelijk alweer terug in de vorm  :/
Heb em nu wel omgekeerd en dan
ziet de onderkant er ook een beetje uit als een vulkaankrater  :cool:
Ik hoop dat de grote knapper blijft....

Groet Marielle

Groetjes Marielle!
Altijd bezig met eten ;)

6

Re: Biscuit omkeren?

Wauw! Die grote is er perfect uitgekomen...
Whoehoe, ben helemaal enthousiast  :+
Straks mooi bekleden!

Groet Marielle

Groetjes Marielle!
Altijd bezig met eten ;)