1

Onderwerp: Bladerdeeg hapjes invriezen(gebakken of niet)?...

Hoi iedereen!

Volgende week zondag geven we de babyborrel voor ons tweede meisje Juliette.
Nu ga ik een Sweet Table maken.
Ik heb mijn (week)planning al grotendeels in mijn hoofd zitten, maar heb nog een vraagje.
Ik ga als 1 vd hapjes de tartpops maken(naar vb van Bakerella).
Dit zijn bladerdeegjes gevuld met ,in mijn geval, kriekjes en abrikozenjam op een lolystokje.(heel schattig hoor :) )
Nu komt de vraag:
Zal ik deze al helemaal maken en ongebakken invriezen? Dan hoef ik ze maar net de dag zelf even bakken en klaar.Of zou ik ze al een beetje voorbakken en de dag zelf afbakken?

Wat denken jullie dat het beste resultaat zal geven?

Alvast bedankt voor het meedenken!

Marie.

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!

2

Re: Bladerdeeg hapjes invriezen(gebakken of niet)?...

beste is om ze ongebakken in te vriezen. Dan kun je ze namelijk vers afbakken. En dat is veel en veel lekkerder!  :Y

Re: Bladerdeeg hapjes invriezen(gebakken of niet)?...

Dank je wel Djehr!
Je bevestigd mijn vermoeden! :thumb:

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!

4

Re: Bladerdeeg hapjes invriezen(gebakken of niet)?...

zo doe ik het altijd met appelbeignets en sauzijnbroodjes :)

5

Re: Bladerdeeg hapjes invriezen(gebakken of niet)?...

Lijkt mij ook beter ongebakken invriezen. Kijk maar naar alle bladerdeeghapjes, broodjes en dergelijke die in de supermarkt te koop zijn. Die zijn allemaal ongebakken ingevroren en die kun je dan thuis zo uit de vriezer in de oven doen.

:D

Re: Bladerdeeg hapjes invriezen(gebakken of niet)?...

Ze zitten in de vriezer!

Thnx! :thumb:

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!