1

Onderwerp: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

hallo allemaal,

tot nu toe heb ik me gefocussed op de aankleding. De vulling en het kapsel heb ik neutraal gehouden (gewoon kapsel met als vulling jam en banketbakkersroom)
maar nu wil mijn oma graag een taart met daarin grand marnier verwerkt.. in de vulling of in het kapsel..
kunnen jullie mij alsjeblieft helpen met tips hoe dat te doen?

alvast ontzettend bedankt!

groetjes,
ellen

2 Laatst bewerkt door Jolly-Joycie (26-01-2013 23:22)

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

Ik heb laatst sinaasappelbavarois gemaakt met grand marnier erin... Errug lekker!!!! En dan t kapsel tremperen ermee...

Ik zoek de link naar t recept even voor je

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd!
www.loveatfirstbite.nl

3

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

Jolly-Joycie, dat zou erg fijn zijn!
alvast dank je wel

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

T recept had ik hiervandaan: http://www.kookse.tv/recept/sinaasappel-bavarois

En dit is een recente topic over tremperen

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=201881

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd!
www.loveatfirstbite.nl

5

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

Door je crème mengen en idd trempeersiroop ermee maken

6

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

etmc schreef:

Door je crème mengen en idd trempeersiroop ermee maken

:Y heerlijk!

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

7

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

dank je wel voor jullie reacties. Maar door je creme mengen? botercreme bedoel je dan?
en wat voor een 2e vulling zou je er dan bij bedenken? 1 laag met grand marnier creme en 2e laag met...
- sorry, ben streng met cambridge bezig en kan gewoon niet eens meer normaal aan smaken denken.. nog 6 weken.. dus aftellen..-

8

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

Ja botercreme, ik doe meestal gewoon 2x dezelfde smaak ben niet zo van de combis, zeker niet omdat mensen meestal n specifieke smaak willen (zoals nu grand marnier)

Re: grand marnier verwerken in kapsel of vulling

Je zou ook een laag met opgeklopte chocoladeganache kunnen vullen. Sinaasappelmet chocolade doet t altijd goed. Wel lekker veel grandmarnier door je creme doen zodat die niet ondergesneeuwd wordt door de chocolade...

(wel opletten dat je botercreme niet te dun wordt natuurlijk

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd!
www.loveatfirstbite.nl