1

Onderwerp: Taarten laten "glazuren" ?

Goedemorgen!

Ik heb een vraagje. Ik ga voor een vriendin een taart maken, en ze wilt dat het zo'n uiterlijk heeft:
http://3.bp.blogspot.com/_L-ubHAMN1Jw/T … s-2477.jpg

Het is zo te zien bedekt met glazuur, maar ik krijg dat nooit echt zo er mooi overheen. Heeft iemand tips? En heeft iemand toevallig ook tips om van zulke roosjes te "schrapen" ?

2 Laatst bewerkt door annick67 (22-01-2013 10:46)

Re: Taarten laten "glazuren" ?

Bedekt met chocolade-ganache, de giet-versie..... dat giet je over je taart.

Met de zoekfunctie op/van het forum kan je ongetwijfeld vinden hoe dat goed gaat. Ik heb me er nog niet aan gewaagd (zelfkennis  :D ).

Succes!

Edit:
Ganache om te bekleden.....
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/17/Ganache/

3

Re: Taarten laten "glazuren" ?

Je kunt ook het recept gebruiken van rudolf van veen...kijk even op 24 kitchen.nl, daar giet hij het ook over een taart en kun je helemaal zien hoe het werkt enzo. En die glimt prachtig mooi!