Onderwerp: marsepein met tylose
ALs je wilt boetseren met marsepein kun je dan ook verstevigen met tylose of werkt t alleen bij fondant. Dacht dat eens ergens gelezen te hebben maar kan het nu nergens meer terug vinden.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » marsepein met tylose
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ALs je wilt boetseren met marsepein kun je dan ook verstevigen met tylose of werkt t alleen bij fondant. Dacht dat eens ergens gelezen te hebben maar kan het nu nergens meer terug vinden.
Ik heb tot nu toe alleen maar gelezen dat het niet werkt bij marsepein. Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd.
Marsepein wordt nooit helemaal hard als je ermee boetseert, maar ik neem altijd wel een 1:4 (bv. funcakes) voor het boetseren, dat is steviger.
met boetseren heb ik geen ervaring, maar laatst wel opstaande vlinders gemaakt met marsepein met tylose. Na een nacht waren ze goed hard geworden.
hoi
Op de t&t beurs zei de dame van de stand : marsepeinspecialist
dat zij met boetseren altijd tylose gebruiken. Het word zeker niet zo hard als fondant maar wel steviger om te boetseren en vorm te behouden.
groetjes Diana
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » marsepein met tylose
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.