1

Onderwerp: marsepein met tylose

ALs je wilt boetseren met marsepein kun je dan ook verstevigen met tylose of werkt t alleen bij fondant. Dacht dat eens ergens gelezen te hebben maar kan het nu nergens meer terug vinden.

2

Re: marsepein met tylose

Ik heb tot nu toe alleen maar gelezen dat het niet werkt bij marsepein. Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd.

Marsepein wordt nooit helemaal hard als je ermee boetseert, maar ik neem altijd wel een 1:4 (bv. funcakes) voor het boetseren, dat is steviger.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

3 Laatst bewerkt door Veerletas (22-01-2013 20:32)

Re: marsepein met tylose

met boetseren heb ik geen ervaring, maar laatst wel opstaande vlinders gemaakt met marsepein met tylose. Na een nacht waren ze goed hard geworden.

Groetjes van Veerle

4

Re: marsepein met tylose

hoi

Op de t&t beurs zei de dame van de stand : marsepeinspecialist
dat zij met boetseren altijd tylose gebruiken. Het word zeker niet zo hard als fondant maar wel steviger om te boetseren en vorm te behouden.

groetjes Diana

Aldoende kom ik steeds een stapje verder!