1

Onderwerp: fruit op taart

ik heb even een vraagje, het zal vast op het forum al staan maar ik kan het zo snel even niet vinden.
waar moet je je fruit mee insmeren om het niet te laten uitdrogen?
ik ga namelijk een slagroom taart maken met vers fruit boven op.
maar ik zou het zonde vinden als het gaat verkleuern en uitdrogen.
kan iemand me helpen?

groetjes angelique

2

Re: fruit op taart

met abrikozen gelei

als je dat niet het, neem je gewoon abrikozen jam, even pureren ( en de stukjes verwijderen)en dan verwarmen in een pannetje met een heel klein beetje water en dan over je fruit smeren met een kwastje

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: fruit op taart

Of taartina uit de supermarkt. Met appelsap i.p.v. water smaakt het net zo als op het vruchtengebak van de bakker.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!