1

Onderwerp: chocoladebotercreme & witte marsepein?

Ik wil mijn taart afsmeren met chocolade botercreme & m'n taart bekleden met witte marsepein. Zal dat goed gaan? Of schijnt t chocola dan door?

Kan ik anders eventueel met witte ganache afsmeren & dan bekleden met witte marsepein? Vertel vertel..

i just LOVE it!

2

Re: chocoladebotercreme & witte marsepein?

Juist met chocoladebotercreme afsmeren! Doordat je alle zijkanten en bovenkant met bruin afsmeert schijnt de witte marsepein niet door!

Volg je hart...want dat klopt!

3

Re: chocoladebotercreme & witte marsepein?

Oke, ja want ik heb een naturelbiscuit met bonbonblocvulling, ik wil het meer chocolade achtiger maken alleen er gaat dus witte marsepein overheen

i just LOVE it!

4

Re: chocoladebotercreme & witte marsepein?

Tenzij je natuurlijk lichte biscuit gebruikt.
Je zou voor de zekerheid wat dikker kunnen afsmeren zodat de kleurverschillen van de lagen niet doorschijnen.