Onderwerp: Planning bruidstaart
Ik moet voor 14 januari voor het eerst een bruidstaart maken, 3 laags, en daarbij 60 cupcakes. 12 ,13 en 14 januari moet ik werken, het moet dus 13 januari klaar zijn.
Nu wilde ik van te voren de cc bakken en invriezen, en de decoratie vast maken. Kan ik dan ook de taarten 11 januari bakken, vullen, bekleden en invriezen en dan 13 januari afmaken? Of is hij dan oud?
Wanneer moet ik hem ontdooien? Kun je decoreren als hij nog bevroren is of moet hij eerst helemaal ontdooit zijn?
Ik heb ook niet genoeg ruimte in de koelkast, maar de schuur is onverwarmd, zou dat een goede temperatuur zijn om te ontdooien (ongeveer buitentemp, zal max 10 graden zijn)
Hebben jullie nog suggesties voor vulling? Ik heb champagne smaakstof, en de taart en cc moet lowbudget voor ca 130 personen zijn.
Wat rekenen jullie daar ongeveer voor?
Bedankt voor de reacties!