1

Onderwerp: een paar vulvraagjes

Vandaag ga ik 2 taarten maken.
Ik heb alleen wat vraagjes over de vulling van 1 taart. Ik ben nog geen ster in combi's :o

Kan je aangevette slagroom een kaneelsmaakje geven??
Of kan je dat beter doen met gele room??
Ik geef zelf de voorkeur aan slagroom, omdat dat bij de ijzerkoekjessmaak moet.

Als je een taart met 2 vullingen doet, is het dan teveel van het goede om beide een bc te maken maar dan met 2 verschillende lagen?? Wordt ook afgesmeerd met 1:1 bc............. is te machtig denk ik he??

Alvast bedankt!

2

Re: een paar vulvraagjes

wie o wie weet er een antwoord?? :o

3

Re: een paar vulvraagjes

Denk wel dat je de aangevette slagroom een kaneelsmaakje kan geven. Ik zou het niet met bbr doen. Lijkt mij niet zo lekker.
Ik vul meestal 2x met bc, omdat mijn biscuits 8 cm zijn, maar dan wel dun. Ik smeer ook af met bc 1:1. Meestal wordt er wel meer uitgesneden dan de tabellen aangeven. De stukken zijn nl nogal hoog.
Enne....ijzerkoekjessmaak? Nooit van gehoord  ;)

4

Re: een paar vulvraagjes

ik vul vaak met meerdere , dunne, laagjes botercreme,
wel is het lekker om er voldoende frisse vullingen bij te doen: jam, lemon curd of vlaaivulling. :9

5

Re: een paar vulvraagjes

IJzerkoekjessmaak? Ben toch wel benieuwd wat dat is!

Groetjes, Monica

6

Re: een paar vulvraagjes

mookje schreef:

IJzerkoekjessmaak? Ben toch wel benieuwd wat dat is!

tsmaakt heeeeeerlijk!!
Ipv door de bc heb ik heb door de aangevette slagroom gedaan (oeps foutje hihi) maar superlekker!!

Als er mensen zijn die t recept willen................. van de koekjes.
Het enige is wel dat je het op een ijzeren plaat moet bakken, = een speciale plaat